Jag hittade ett recept i tidningen Hembakat, eller där hittar man rätt många recept....
Men bullar i långpanna är rätt smidigt om man vill ha bullar fort.
Som vanligt när jag hittar på att baka utan planering har jag inte alla ingredienser hemma.
Så det fick bli ett hopkok, som egentligen inte är i närheten av ursprungsreceptet.
Gör en vanlig vetedeg HÄR hittar du ett alternativ till deg.
Låt den jäsa.
Kaval ut och bred på smör.
Strö på florsocker och vaniljsocker.
Hacka vit choklad och nougat och strö över fyllningen.
Rulla ihop och skär sedan i bitar.
Det ska bli 16 bullar.
Jag kavlade ut degen i två omgångar och skar varje del i 8 bitar.
Lägg ut i långpanna med bakplåtspapper.
Låt jäsa en liten stund.
Pensla med ägg, strö på pärlsocker.
Grädda mitt i ugnen i 200-225° tills de fått fin färg och är genomgräddade.
Vilken god fyllning!
SvaraRaderaDet lät som goda bullar!
SvaraRaderaVa roligt att grannen hittat
Är ju så,roligt att pyssla!
http://www.epicurean.com/featured/chocolate-vanilla-swirl-cookies-recipe.html
Där har du recept på kakorna. På engelska dock
Gud vad gott!!
SvaraRaderade låter som de är väldigt goda bullar kanske på prova på dessa nån dag
SvaraRadera