fredag 19 oktober 2012

Ny lokalproducerad youghurt

Glass till frukost?
Ja varför inte.

Jag har fått testat Norrmejeriers nya barn yoghurt, som också går att frysa till glass.

Jag köpte den med jordgubbssmak.
Helt ok smak, inga bärbitar som barn ibland kan ogilla.
Kanske lite mycket socker, men som ett lite lyxigare alternativ på helgen tycker jag den funkar utmärkt.
Vill man inta ha så mycket socker kan man enkelt välja någon annan mejeriprodukt till barnens första mål på morgonen.




Jag tycker det är viktigt att köpa lokalproducerat och köper i princip bara mina mejerivaror från Norrmejerier, som är mitt lokala mejeri. Hur gör du?


5 kommentarer:

  1. Helt rätt!!Man ska gynna dom lokalproducerade företagen!!www.sportochspelkocken.se

    SvaraRadera
  2. Jag försöker också handla närproducerat i den mån det går. Vilka härliga glassbilder!

    SvaraRadera
  3. Vilken fin och inspirerande blogg. Hittade dig när jag sökte "Jörnskakan" som min fb-vän Marie från Missenträsk bakat idag. Gläder mig att du lägger ett ord för det lokalproducerade.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är det en härlig kaka Lisbeth! och jag är ju nästan uppvuxen i Missenträsk ;) Lokalproducerat är bra!

      Radera