Mitt första inlägg blir om kvällens bakning av brownies.
Det blev ett litet samarbete med min lillasyster, som behövde fota en dokumentation för en skoluppgift.
Många bilder blev det, men såhär blev resultatet.
New York Brownies
120 g Mörk Choklad - hackas
120 g Osaltat smör-rumsvarmt
150 g Valnötter - hackas
100 g Råsocker
2 g Salt
100 g Florsocker
100 g Ägg (2st)
120 g Vetemjöl
5 g Vaniljsocker
120 g Osaltat smör-rumsvarmt
150 g Valnötter - hackas
100 g Råsocker
2 g Salt
100 g Florsocker
100 g Ägg (2st)
120 g Vetemjöl
5 g Vaniljsocker
Ugn 220 grader
Smält chokladen i mickro eller över vattenbad.
Tillsätt det rumsvarma smöret och rör tills det smälter.
Tillsätt övriga ingredienser.
Stryk ut smeten i önskad tjocklek på en plåt med baplåtspapper. Grädda mitt i ugnen 6-8 min.
Smält chokladen i mickro eller över vattenbad.
Tillsätt det rumsvarma smöret och rör tills det smälter.
Tillsätt övriga ingredienser.
Stryk ut smeten i önskad tjocklek på en plåt med baplåtspapper. Grädda mitt i ugnen 6-8 min.
Låt svalna på plåten och skär sedan i bitar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar