tisdag 20 april 2010

New York Brownies

Mitt första inlägg blir om kvällens bakning av brownies.

Det blev ett litet samarbete med min lillasyster, som behövde fota en dokumentation för en skoluppgift.

Många bilder blev det, men såhär blev resultatet.



New York Brownies


120 g Mörk Choklad - hackas

120 g Osaltat smör-rumsvarmt

150 g Valnötter - hackas

100 g Råsocker

2 g Salt

100 g Florsocker

100 g Ägg (2st)

120 g Vetemjöl

5 g Vaniljsocker


Ugn 220 grader
Smält chokladen i mickro eller över vattenbad.
Tillsätt det rumsvarma smöret och rör tills det smälter.
Tillsätt övriga ingredienser.

Stryk ut smeten i önskad tjocklek på en plåt med baplåtspapper. Grädda mitt i ugnen 6-8 min.

Låt svalna på plåten och skär sedan i bitar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar