söndag 17 juli 2011

Rabarbersaft

Det är bland det godaste jag vet, kanske att svartvinbärssaft är snäppet bättre.....
Jag brukar koka saften som finns i Leilas Lindholms bok A vice of cake.
Det receptet hittar du HÄR.



Den blir lite syrlig med smak av rabarber och citron, passar mig perfekt!
Sen att den är enkel att göra och att man inte behöver saftmaja är bara plus.

3 kommentarer:

  1. Hemmagjord saft är så gott. Har aldrig gjort det själv. Jag tror min favorit är rabarbersaft också men körsbärssaft är nog inte långt efter. :-)

    SvaraRadera
  2. vilken underbar färg på den...

    hej
    vi vill bara tipsa om att jag har 3 st bakrelaterade tävlingar nu och kanske vill du delta.
    kommer komma nya varje vecka som e i samma tema

    http://tartpalatset.blogg.se/2011/july/vinn-2skalar-2skedar.html

    http://tartpalatset.blogg.se/2011/july/vinn-bestickset-med-atpinnar.html

    http://tartpalatset.blogg.se/2011/july/vinn-maltidsmatt-har.html

    SvaraRadera
  3. Erika; Du måste testa, det är så mkt godare än köpes ;)
    Channe; det blev en härlig färg på den =) ska kolla in dina tävlingar =)

    SvaraRadera