lördag 17 mars 2012

Mjölkfria cupcakes med chokladsmörkräm

Dessa små cupcakes gjorde jag som ett mjölkfritt komplement 
till ett dop.


Jag har använt dessa muffins.
Sen rörde jag ihop en smörkräm på mjölkfritt margarin, florsocker och kakao.
Dekorationer i FP/Fondant.


Jag hade fått ett recept på en smörkräm med smält mjölkfri choklad i, men glömde köpa chokladen.
Annars tror jag den hade blivit godare, med mer chokladsmak.


5 kommentarer:

  1. Hej!
    Hittade hit när jag kollade på Medborgarskolans hemsida. Så otroligt duktig du är! Har suttit länge och njutit av dina bilder och recept. Du gör jättefina (och förmodligen goda ) saker!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för det Lena! Du är välkommen att anmäla dig på nån kurs framöver =)

      Radera
  2. Jag kanske skulle göra det... tycker bara att min egen kunskap och förmåga är lite på minus om jag säger så! ;-) Men du är säkert en duktig lärare!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det krävs inga förkunskaper =) Kom som du är, så tar vi det därifrån, det är många som aldrig gjort en tårta som kommer på kurserna. =))

      Radera
  3. Hej! Jag tänkte testa detta receptet men vet du hur det funkar att ha dem stående i kyl över natten? Har tidigare upplevt att smörkräm blivit hård i kylen och sen nästan blöt och svettig när den stått i rumstemperatur ett tag.

    (Svara hemskt gärna i min blogg)

    Vänliga hälsningar Karin

    SvaraRadera